OÇEM`de Anneler Günü Kutlama Programı Düzenlendi
Güneysu Otistik Çocuk Eğitim Merkezi (OÇEM) de Anneler günü programı düzenlendi
14-05-2013 / Güneysu

Programa Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Güneysu İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Külünk ve veliler katıldı.
Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek yaptığı konuşmasında; Tüm Annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Bu vesile ile bizleri bir araya getiren değerli okul müdürümüze teşekkür ediyorum dedi. Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ise yaptığı konuşmasında Annelerimiz bizim en kıymetli varlıklarımızdır bizler senede bir gün değil her gün bunu farkındayız tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum, ayrıca bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.
 Günün anısına Güneysu Kaymakamı Gökmen, Çiçek Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder Programa katılan annelere birer gül hediye etti. Çekilen toplu fotoğrafın ardından program sona erdi.