2020 YILI ÇALIŞMALARIMIZ

22/01/2021
2020 YILI ÇALIŞMALARIMIZ
2020 Yılı su, kanalizasyon ve yağmur suyu ve menfez çalışmalarımız;
‘Temiz su sağlık yaşam’ proje kapsamında içme suyu depolarımızda tamamen elden geçirerek bakımlarını yapıldı. 2020 yılı içerisinde içme suyu sağladığımız 13 köy ve ilçemiz mahallelerimizde toplam 296 adet içme suyu arızası giderildi. Su abonelerimizden gelen 620 sayaç arızası ihbarı değerlendirildi. 137 adet kanalizasyon şikâyeti gelen noktalarda vidanjör ile müdahale ettik. Alt yapı çalışmaları yaptığımız mahallelerde eski pvc boruların yerine çeşitli ebatlara 2.360 mt polietilen içme suyu borusu döşenerek sağlıklı içme suyu sağlandı. Yine mahallelerimizde 3.210 mt yağmur suyu hattı döşedik. Kanalizasyon hattı olmayan ve özellikle ilçemize yeni katılan mahallelerimize belediye vatandaş işbirliği ile 8.517 mt kanalizasyon hattı döşenerek ana kolektör hattına bağlandı. Ayrıca yıl içerisinde birçok nokta menfez açma ve menfez büyütme çalışması yapıldı.