2020 YILI ÇALIŞMALARIMIZ

26/01/2021
2020 YILI ÇALIŞMALARIMIZ
2020 Yılı temizlik çalışmalarımız;
‘Temizlik imanın yarısıdır’ anlayışıyla baktığımız temizlik hizmetlerine 2020 yılı içerisinde kullanmış olduğumuz demir eski konteynırları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe 450 adet plastik 770 lt lik çöp konteynır alarak değişimlerini gerçekleştirmiş olduk. Merkez mahallesi Yusuf Hoca caddesi, Hafız Kamil caddesi ve Adnan Menderes caddelerinde sigara izmarit kutuları yerleştirdik. Çevre temizliğinde belli program dahilinde; yol süpürme araçları ile her hafta merkez ve ana caddelerde temizlik yapılıyor, perşembe günleri Güneysu Merkez Camii avlusu dezenfektanlı su ile yıkanıyor, her hafta Merkez ve Köprübaşı yıkanıyor, Mahallelerimizdeki cadde ve sokaklar aylık periyodik olarak yıkanıyor. Belediye Başkanımızın İlçemizdeki Orta Okulları ziyaret etmesi neticesinde ihtiyacı olan okullardan talepte bulunan İMKB Orta Okulu ile Adacami Orta Okuluna temizlik malzemeleri verildi.
Belediye sınırları içerisinde yeni katılan Başaran mahallelerimizde yönlendirme tabelalarımız yerleştirdik.