GÜNEYSUBELEDİYESİ
2020 YILI PROJE ÇALIŞMALARIMIZIN DURMU

2020 YILI PROJE ÇALIŞMALARIMIZIN DURMU

28/01/2021
2020 YILI PROJE ÇALIŞMALARIMIZIN DURMU
2020 Yılı hoş geldin bebek projesi kapsamında yapılanlar;
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin gelecek için güçlü nüfus vurgusu yaptığı her platformda en az üç çocuk tavsiyesinde bulunmaktadır. Ülkemizin genç nüfusu her gecen gün yaşlanmakta ve doğurganlık oranı azalmaktadır.
Bu amaçla Cumhurbaşkanımızın üzerinde ısrarla durduğu üç çocuk tavsiyesiyle ilçemizde dünyaya gelen miniklerimizi ziyaret etmek ve ülkemizin geleceği olan gençlerimizin sayısını artırmak için ziyaretler yapılmaktadır.
Bu kampsam da 03.11.2020 tarihinde Belediye Başkanımız Rıfat Özer ve Eşi Bahar hanım Ak Parti Güneysu Kadın Kolları Başkanı Șükriye Ergüven ile dünyaya yeni gelen yavrularımız Asel Gür, Kumsal Erva Erkan ziyaret edildi.
05.11.2020 tarihinde ise Belediye Başkanımız Rıfat Özer ve Eşi Bahar hanım, Belediye meclis üyelerimiz ile birlikte dünyaya yeni gelen yavrularımız Alperen Aras, Ayla, Yiğit Emre ve Cabir Alp ziyaret edildi.
ERKAN, GÜR, ÖZKAN, METİN, KANDEMİR ve HEKİM ailelerinin mutluluğuna ortak oldular.
Pandemi sureci nedeniyle kısa tutulan bu ziyaretlerde hijyen konusunda yüksek hassasiyet gösterildi.
Minik yavrularımıza Allah hayırlı ömürler versin. 2021 Yılında da Duamız "Allah'ım ilçemizdeki minik yavrularımızın sayısını artırsın".
 
 
Bu Kategorideki Diğer Haberler