GÜNEYSUBELEDİYESİ
2022 YILI PARK VE BAHÇE ÇALIŞMALARIMIZ

2022 YILI PARK VE BAHÇE ÇALIŞMALARIMIZ

06/01/2023
2022 YILI PARK VE BAHÇE ÇALIŞMALARIMIZ
#2022yılında

Daha önceki yıllarda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı hibe programı kapsamında demir çöp konteynırlarını tamamını plastik çöp konteynır ile değişimini gerçekleştirmişti. Bu yılda da haftanın belli günlerinde çöp toplama işlemleri aksatılmadan rutin olarak devam edildi. Yol süpürme araçları ile her hafta merkez ve ana caddelerde temizlik yapılıyor. Perşembe günleri Güneysu Merkez Camii avlusu köpüklü su ile yıkama yapılıyor.

Her hafta Güneysu Merkez Yusuf Hoca caddesi ve Hafız Kamil caddesi ve Eskicami Mahallesi Akçal caddesi yıkama faaliyeti gerçekleştiriliyor. Diğer mahallelerimizdeki cadde ve sokaklar ise aylık periyodik olarak yıkanıyor.

Park ve bahçe çalışmalarımızda 2022 Adacami köprü ile Köprübaşı köprüsü arasındaki ahşap saksılarda bulunan fidanların bakımları yapıldı. Küçükcami mahallesi Osman Gazi caddesinde yaya yolu kenarlarına süs ağacı/fidanı bakımları yapılmaya devam edildi. Merkez mahallesi ota alan ve cami avlusuna ahşap saksılarda bulunan fidan/ağaç bakımlarda ihmal edilmedi.

İlçemizde tüm çocuk parkları rutin olarak temizlikleri yapılarak hijyen hale getiriliyor. Temizlik çalışmalarımıza ‘Temizlik İmanın Yarısıdır’ anlayışıyla 2023 yılında da devam edeceğiz.

Bu Kategorideki Diğer Haberler