2022 YILI PROJELERİMİZİN DURUMU

12/01/2023
2022 YILI PROJELERİMİZİN DURUMU
Minder Deresi Menfez Projesi

14 Temmuz 2021 yılı akşamı ilçemiz sınırlarında yaşanan afette ilçemiz özellikle Merkez Mahallesi alt yapı ve üst yapı ciddi zarar gördü. Günün ilk ışıkları ile afetin büyüklüğü de daha net anlaşıldı. Merkez Mahallesi Minder Deresinin taşmasıyla esnaf ve vatandaşlarımız zarar gördü. Devletimizin tüm kurumları ve vatandaşlarımız ile el ele vererek üzerinden bir yıl geçmeden afetin izlerini kısa sürede silindik. Minder Deresi DSİ iştiraki ile üzeri açılarak, çevre peyzaj ve sosyal alanları ile daha güzel bir görünüme kavuştu.

Esnaf ve vatandaşlarımızın zarar tespit çalışmaları süratle yapılarak zararları karşılandı. 2022 Yılında Minder deresinin ışıklandırma çalışmaları ile proje tamamlanmış oldu.