2022 YILI SOSYAL BELEDİYECİLİK ÇALIŞMALARIMIZ

11/01/2023
2022 YILI SOSYAL BELEDİYECİLİK ÇALIŞMALARIMIZ
Öğretmenler Günü ve 1 Mayıs İşçi Bayramı Programları;

24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla ilçemizdeki tüm öğretmenlerimize çiçek göndererek günlerini kutladık. Yıl içerisinde ilçemizdeki okulları da ziyaret ederek her daim yanlarında olduk.

1 Mayıs işçi bayramı dolayısıyla idaremizdeki işçi çalışanlarını da unutmadık. Yaşama emeği ile değer katan, alın teriyle kazanan tüm çalışanlarımıza işçi bayramı dolayısıyla hediyeler takdim ettik. Mesai saati gözetmeksizin çalışan işçi çalışanlarımıza göstermiş oldukları fedakar çalışmaları için tekrar teşekkür ediyorum.

İlçemizde evlenen çiftlerimizin düğünleri iştirak ederek mutluluklarına ortak olduk. Güzel günlerine ışık tutacak içinde 32 farz ve aile ilmihalinin bulunduğu hediye kutularımız takdim ettik.