2022 YILINDA BELEDİYEMİZİ ZİYARET EDENLER

03/01/2023
2022 YILINDA BELEDİYEMİZİ ZİYARET EDENLER

2022 Yılında bizleri ziyaret ederek onurlandıran Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve beraberindeki heyet, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Dr. Hayri Baraçlı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ali Haydar Yıldız, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır ve değerli meclis üyeleri, RTÜ Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Zeynep Yeşil Duymuş, Tapu ve Kadastro 9. Bölge Müdürü Serkan Coşkun, Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erdoğan, DSİ Genel Müdürü V.Kaya Yıldız, DSİ 22. Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçarslan, Adana Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ve İlimizden Milletvekillerimiz, dernek başkanları, bölge müdürleri ve il müdürleri ile çok sayıda ziyaretçimizi belediyemizde ve ilçemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk.