2022 YILINDA ZİYARET ETTİKLERİMİZ

2022 YILINDA ZİYARET ETTİKLERİMİZ
#2022yılında
Ziyaret ettiklerimiz;
Belediye Başkanımız Rıfat Özer ilçemizin projelerinin çözümü için özellikle Ankara iline sürekli ziyaretler yaparak projelerimizin çözümü noktasında sürekli bakanlık ve genel müdürlük seviyesinde görüşmelerini sıkı bir şekilde sürdürdü. Bu kapsamda Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, DSİ Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf BÜYÜK, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Nufus ve Vatandaşlık Genel Müdürü Şefik Akyol, Rize Milletvekilleri ve bölgemizdeki genel müdürlükler ile il müdürleri ile yapılan görüşmelerde ilçemizdeki projeler için görüşmeler gerçekleştirdik. Ziyaret ettiğimiz her Bakan, Millet Vekili, Belediye Başkanı, Genel müdürleri ve daire başkanları misafirperverlikleri ve destekleri için teşekkür ediyoruz.