BAŞKAN ÖZER'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

23/11/2021
BAŞKAN ÖZER'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Güçlü toplum, güçlü Türkiye” hedefimize ancak nitelikli bir nesil, özgün ve milli bir eğitim-öğretim politikası ile ulaşabileceğimizi biliyoruz.
İlk emri “oku” olan bir medeniyetin mensupları olarak bizim için, öğrenmenin ve dolayısıyla öğretmenlerin ayrı bir yeri, ayrı bir önemi bulunmaktadır.
Öğretmenlik mesleği sadece eğitim, öğretim sürecinde edinilen bilgileri sınıfta öğrencilere aktarmak değil, bilgi yanında tecrübe ve irfanla çocuklarımızı geleceğe hazırlama mesleğidir. Meslek hayatına öğretmenlik ile başlayan biri olarak mesleğin önemi ve zorlukları yakinen iyi bilmekteyim.
Bu duygu ve düşünceler ile; Başta görev başında şehit düşmüş öğretmenlerimize ve ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Uzun yıllar boyunca çok büyük fedakârlıkla çalışıp emekli olmuş öğretmenlerimize sağlıklı, huzurlu, hayırlı bir ömür diliyor ve değerli öğretmenlerimizin gününü kutluyorum.
Rıfat ÖZER
GÜNEYSU BELEDİYE BAŞKANI