BAŞKANIMIZ'DAN TEBRİK MESAJI

07/03/2020
BAŞKANIMIZ'DAN TEBRİK MESAJI
Başkanımız'dan Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip lisesinde düzenlenen Ak Parti 7. olağan kongresi için bir mesaj yayınladı.

Bu gün Ak parti 7. olağan kongre heyecanını yaşıyoruz. Partimizin ülke genelinde başladığı kongre heyecanı belde, ilçe, il ve ardından büyük Ankara kongresi ile nihayete erecek. Milletimize hizmet yolunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'nın 2023 yılı için gösterdiği vizyon hedeflerini emin adımlar ile hep beraber gerçekleştireceğiz. Gece gündüz demeden çalışan Ak Parti Güneysu kadrolarını ve "İnandığın yolda yürü" sloganı gerçekleştirilen 7. olağan kongrede yeniden seçilen Mehmet Akif Karslı başkanlığındaki tüm yönetimi tebrik ediyorum, çalışmalarına başarılar, kongrenin de ilçemize , ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olması diliyorum.