GÜNEYSUBELEDİYESİ
BELEDİYE BAŞKANIMIZ RIFAT ÖZER'DEN 19 MAYIS MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ RIFAT ÖZER'DEN 19 MAYIS MESAJI

19/05/2022
BELEDİYE BAŞKANIMIZ RIFAT ÖZER'DEN 19 MAYIS MESAJI
Türk Milletinin onur mücadelesi olarak kabul ettiği, bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, fedakarlık, kahramanlık ve şerefle dolu tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan kurtuluş savaşı hareketinin başlatılarak aziz milletimizden alınan destekle bağımsızlık meşalesinin yakıldığı Gazi Mustafa Kemal’in Samsun’a çıkışının 103. Yıl dönümünü heyecanla kutluyoruz.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına giden yolun başlangıcı olan işte bu tarih, aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için de bayram olarak kutlanmaktadır.
Bizler, Türkiye’yi Dünya’nın önde gelen ekonomileri, hak ve özgürlükler cenneti yapma yolunda emin adımlarla ilerlerken her zaman enerji kaynağımız da gençlerimiz olacaktır.
Bu düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere ülkenin bağımsızlığı uğruna canını malını ve her şeyini feda etmiş tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yâd ediyor, Sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103.yılını yürekten kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”
Bu Kategorideki Diğer Haberler