BELEDİYE BAŞKANIMIZ RIFAT ÖZER'DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

30/10/2023
BELEDİYE BAŞKANIMIZ RIFAT ÖZER'DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Çağlara medeniyet mührünü vuran aziz milletimiz, milli mücadele sırasında yaşanan zor şartlara rağmen istiklalinden vazgeçmeyerek nasıl var olmak şuuru ortaya koyduysa, zaman boyunca yaşayacağımız her sıkıntılı dönemi de aynı ruh ve inançla aşmaya kararlı olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır. Tarih boyunca bu uğurda hiç düşünmeden canını siper eden aziz kahramanlarımız saygıyla ve minnetle anıyorum.
Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100.Yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla, vatan savunması ve bölünmez bütünlüğü için görevleri başında kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Yüce milletimizin, 100. Yılını kutladığımız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.