GÜNEYSUBELEDİYESİ
BELEDİYEMİZDEN YENİ BİR HİZMET DAHA

BELEDİYEMİZDEN YENİ BİR HİZMET DAHA

24/12/2021
BELEDİYEMİZDEN YENİ BİR HİZMET DAHA
Başkanımızdan whatsapp açıklaması;

Yatırım ve hizmetlerimizde vatandaşlarımızın memnuniyetini her zaman ön planda tutan yönetim anlayışımıza binaen, vatandaşlarımıza daha hızlı hizmet verebilmek adına Whatsapp hizmet hattımızı oluşturduk.
Bundan böyle vatandaşlarımız Belediyemiz ile ilgili istek, talep ve şikayetlerini 0537 525 53 85 numaralı telefon hattını kullanarak Whatsapp kanalıyla bize iletebilecekler. Vatandaşlarımızın gerek yazarak, gerek fotoğraf veya video göndererek direkt olarak yetkililere ulaştıracağı istek, talep ve şikâyetlerinin, ilgili birimlere aktarılarak, değerlendirilmeye alınması sağlanacaktır.
"Güneysu Belediyesi”  başarısında vatandaş odaklı hizmeti her zaman ön planda olmuştur. İlçemizin gelişiminde ve değişiminde belediyenin yönettiği değil, halkımızın da katılımlarıyla yönetilen bir Belediye anlayışını her zaman kendimize ilke edindik. Bu doğrultuda tüm teknolojik yenilikleri takip ediyor ve uygulamaya alıyoruz. Bu doğrultuda Whatsapp  hattımızı açıyoruz. Halkımıza hayırlı olsun. Vatandaşlarımız 7/24 istek, talep ve şikayetlerini online olarak bizlere iletebilirler "
Her şey güzel Güneysu’muz için.

Bu Kategorideki Diğer Haberler