CUMHURBAŞKANIMIZIN VİDEO KONFERANS İLE KATILDI.

06/06/2020
CUMHURBAŞKANIMIZIN VİDEO KONFERANS İLE KATILDI.
CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN VİDEO KONFERANS YÖNTEMİ İLE KATILDIĞI TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİ.
Rize Merkez, İlçemizdeki ve Taşlıdere Vadisi Islahı 5. Kısım Projesi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı külliyesinden video konferans yöntemiyle katılım gösterdiği projeler törenle hizmete alındı. Cumhurbaşkanımız Bölgemizdeki Yusufeli Barajı 3 Milyonuncu Beton Dökümü, Bayburt Demirözü Sulaması, Rize Merkez ve Güneysu İlçeleri ve Taşlıdere Vadisi Islahı 5. Kısım Hizmete Alma Töreni'ne katılarak katılımcılara hitap etti. İçemizde Adacami mahallesindeki üniversite lojmanları bölgesinde gerçekleştirilen Açılışa, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Güneysu Kaymakamı Arif Oltulu, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, AK Parti İl Başkanı İshak Alim, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Kaslı ve diğer ilgililer katıldı. Açılışı gerçekleştirilen yatırımların ilçemize, ilimize ve tüm bölgeye hayırlı olmasını temenni ediyoruz.