İKAMETGAHINIZI GÜNEYSU TAŞIYIN HEM İLÇEMİZ HEM SİZ KAZANIN

İKAMETGAHINIZI GÜNEYSU TAŞIYIN HEM İLÇEMİZ HEM SİZ KAZANIN
Başkanın Mesajı;

DEĞERLİ GÜNEYSULU HEMŞEHRİLERİMİZ;

İlçemizi daha modern, yaşanabilir bir şehir ve vatandaşlarımıza hizmet için büyük azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam etmektedir. Çalışmalarımızda siz değerli vatandaşlarımızın desteğini her zaman yanımızda hissettik.
Değerli vatandaşlarım yıl sonu yaklaşması ile beraber ikametgah konusunda desteklerinize ihtiyacımız aşikardır. İlçemizde devam eden projelerimiz, alt yapı çalışmalarımızdan, üst yapı çalışmalarına kadar çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir. Hizmetlerimizin çoğalarak devam etmesi için nüfusa göre aldığımız payı da artırmamız gerekmektedir.
Bu konuda Güneysulu hemşerilerimizin hassas davranacağını biliyor, şimdiden saygı ve selamlarımı iletiyorum.

Rıfat ÖZER
Güneysu Belediye Başkanı