GÜNEYSUBELEDİYESİ
SU ARIZASI HAKKINDA

SU ARIZASI HAKKINDA

18/01/2023
SU ARIZASI HAKKINDA

Ana şebeke su hattımızdan, mahallelere ve hanelere akışı sağlayan şebeke hattında meydana gelen hava ve aşırıcı basınç sonucu ortaya çıkan arızalar sebebi ile geçici süre yaşanan su kesintisini gidermek ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yaptığımız çalışmalar canla başla, geceli gündüzlü devam etmektedir. 
Bu çabalarımız sonucunda, öncelikli olarak Adacami Konaklar bölgesinin ve alçak kotlarda bulunan hanelerin yaşadığı su sıkıntısı giderilmiştir. 
Yüksek kotlarda geçici süre ile bir müddet daha su sıkıntısı yaşanabileceği aşikar olmakla beraber su kesintisinin belediyenin yaptığı çalışmalar sebebi ile değil; hatta meydana gelen arıza sebebi ile meydana geldiği için önceden duyuru yapamadığımız  ve vatandaşlarımızı bilgilendiremediğimiz gerçeği ortadadır. 
Özellikle başta Rize Merkez ve tüm ilçeler göz önüne alındığı zaman en az su kesintisinin yaşandığı ilçelerden birisinin güzel ilçemiz Güneysu olduğu da  göz ardı edilmemelidir. 
Güneysu’muzu gül bahçesine çevirmek ve bu güzel ilçeyi çocuklarımıza daha yaşanabilir şekilde bırakmak tek gayretimizdir.  Yaşanan bu geçici durum karşısında Güneysulu hemşerilerimizin  “Gülün dikenine değil kokusuna odak verecek yapıda” olduğunu biliyor su kesintisini giderme hususunda devam ettirdiğimiz çalışmalarda verdiğimiz rahatsızlık sebebi ile de esnaflarımızdan ve halkımızdan özür diliyoruz. 
Daha güzel, yaşanabilir ve huzurlu bir Güneysu için çalışmalarımızı durmadan devam ettireceğiz.
Kamuoyuna Saygılarımızla…

Bu Kategorideki Diğer Haberler