24 Kasım Öğretmenler Günü Programı
24 Kasım öğretmenler günü münasebeti ile Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesi`nde bir dizi program düzenlendi.
27-11-2018 / Güneysu

Programa İlçe Kaymakamı Davut DÜZGÜN, Belediye Başkanı Halil TURAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram GÜNDOĞAR, İlçe protokolü, Öğretmenler ve Vatandaşlar katıldı.

Program Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesi okul müdürü Muharrem DİNDAR ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram GÜNDOĞAR günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yaparak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak görevlerinde başarılar dilediler. Ardından İlçe Kaymakamı DÜZGÜN yaptığı konuşmada öğrencilik yıllarını anlattı ve öğretmenlere söyle seslendi. ’’Öğretmenlik işle sınırlandırılabilecek kadar basit bir meslek değil, öğretmenlik bambaşka bir şey çünkü öğretmensiniz ve insanları yetiştiriyorsunuz, öğretmensiniz dünyanın kaderini değiştirecek insanlar yetiştiriyorsunuz’’ diyerek öğretmenlere proje üretme konusunda her zaman destek olacağına vurgu yaparak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak başarılar diledi. Ardından Belediye Başkanı TURAN konuşmalarını yapmak için kürsüye geldi.
       Başkan TURAN ‘’Sözlerime başlamadan önce aramızda iki tane çok değerli öğretmenlerimiz var bu güne kadar vermiş oldukları hizmetlerden ötürü onlara teşekkür eder ve sağlıklı bir ömür dilerim.’’ Başkan TURAN konuşmasında öğretmenliğin ne kadar önemli olduğunu şu sözlerle anlattı. ‘’Öğretmenlik bir insanı yetiştiren yani bir mimar, bir kaymakam, bir vali yetiştiren yeri gelince bu vatanı koruyan yöneten bir lideri ortaya çıkartan bir meslektir öğretmenlik.’’ Bu duygu ve düşüncelerle geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İl Milli Eğitim Müdürümüzü ve ilçemizde ömrünü eğitime adamış çok değerli öğretmenlerimizi rahmetle anıyor siz değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutlar ve başarılar dilerim.’’  Diyerek sözlerine son verdi.

Programda İl Müdürü Merhum Ahmet Hamdi YILMAZ anısına slayt gösterisi sunulduğu ve duygusal anların yaşandığı program şiirler ve ödül törenleri ile son buldu.

İletişim Tel : +90 (464) 344 11 05 - Fax +90 464 344 12 23 Adres : Güneysu Belediyesi Yusuf Hoca Cad. P.K 53350