29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. Yıl Dönümü İlçemizde Kutlandı
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim Pazar günü Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı.
30-10-2018 / Güneysu

29 Ekim Pazartesi günü saat 09.00’ da Kaymakamlık makamında İlçe Kaymakamı Davut DÜZGÜN ve Belediye Başkanı Halil TURAN bayram tebriklerini kabul etti. Tebriklerin ardından kutlama programı Güneysu Kapalı Spor salonunda yapıldı.
     Programa İlçe Kaymakamı Davut DÜZGÜN, Belediye Başkanı Halil TURAN, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif KARSLI, Milliyetçi Hareket Partisi Güneysu İlçe Başkanı Kazım KARA, İYİ Parti Güneysu İlçe Başkanı Ali Rıza ÖZTÜRK, daire amirleri, öğretmen, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra İlçe Kaymakamı DÜZGÜN ve Belediye Başkanı TURAN halkın bayramını kutladı. Daha sonra İlçe Kaymakamı DÜZGÜN bir konuşma yaptı.
    Programda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı okundu.
     Programda Güneysu Anaokulu ve Özel Bilge Ortaokulunun gösterilerinden sonra Özel Bilge Okulunun halk oyunları gösterisi yer aldı.
     Program, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle ilçede düzenlenen Şiir ve Kompozisyon yarışmasında dereceye girenler ve programda bayrak koşularında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile son buldu.

Şefki GÜNDOĞAR ()
14/11/2018
Muhittin PEHLİVANIN Eşi (Ev Hanımı)
13/11/2018