Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı.
Güneysu Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısı yapıldı.
07-08-2014 / Güneysu

Belediye Başkanı Halil Turan başkanlığındaki toplantı, Belediye Meclis Salonu`nda üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda Belediye Gelirleri Kanunu 45 nolu Genel Tebliği gereği, Bazı Maktu Vergi ve Harç Tarifelerine İlişkin Grup ve Tutarların belirlenmesi, Ulucami İlköğretim Okuluna yapılacak olan tesis ve müştemilat nedeni ile yıkımı gereken, Tapuda Ulucami Mahallesi 115 ada 130 parsel üzerinde mevcut belediyeye ait binanın  İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bedelsiz devri, Belediyemiz memur kadrolarından gerekli görülen kadro değişikliği, ilçemiz genel uygulama imar planının yenilenmesi ve ilave imar planı yapımında göz önüne alınmak ve imar uygulamalarında birlik sağlanmak üzere yapı yükseklikleri ile ilgili ilke kararları alındı.
 Ulucami Mahallesi 115 ada 128 parsel nolu taşınmazla ilgili plan tadilatı yapılması hakkındaki talep görüşülerek reddedildi.