Ahmet Minder:`Türkiye üzerine oyun oynayanların son çırpınışlarını izliyoruz`
Türkiye üzerine oyun oynayanların son çırpınışlarını bu hain saldırı ile gördüklerini vurgulayan Minder; &`;Hakkâri`nin Çukurca İlçesinde Teröristlerin Güvenlik güçlerimize yapmış olduğu hain saldırıyı büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım.
01-11-2012 / Güneysu

Tüm dünyanın gözü kulağı Türkiye’deki olumlu gelişmelerde iken, Türkiye’nin ekonomik büyümesi batılı ülkelerin resmi araştırma raporlarına yansırken, Türkiyenin zalimler karşısında güçlü ve kararlı duruşu Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde saygı ile karşılanırken, dahası Milli iradeye dayalı yeni bir anayasa yapılmak üzereyken tüm bu gelişmelerden rahatsız olan bilindik güçler yine birtakım maşaları kullanıp istikrarı bitirmek adına çalışmaktadır. Her geçen gün artan bu saldırıların amacı açıkça istikrara darbe indirmektir. Lakin Tüm bu çabalara karşın bilinmesi gereken şey ülkemizin güçlü temeller üzerine kurulu olduğu ve yıkılmayacağıdır. Güvenlik güçlerimize karşı gerçekleşen bu saldırıları esefle kınıyor, başta Çukurca’da Şehit olan 26 şehidimizin ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.