Arapça Muhadese Kursu Kapanışı Gerçekleştirildi
Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan AİHL Arapça Muhadese Kursu kapanış programı bugün yapıldı.
03-08-2018 / Güneysu

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün İHL Meslek Dersleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve Arapça öğretmenlerinin Arapça pratiklerini geliştirmek amacıyla Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlemiş olduğu dört haftalık “Arapça Muhadese Kursu” bugün kapanış programıyla tamamlandı.
       Programa İlçe Kaymakamımız Davut DÜZGÜN, Belediye Başkanımız Halil TURAN, Milli Eğitim Bakanlık Müşaviri Adem KÜLÜNK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bayram GÜNDOĞAN, ve İlim Öğrenenler Yardım Vakfı Başkan Yardımcısı Yusuf YILMAZ ‘IN katılımları ile gerçekleştirildi.

Program sonunda 50 kursiyer öğretmenimiz Katılım Belgeleri ile hediyelerini İlçe Kaymakamımız DÜZGÜN, Belediye Başkanımız TURAN, Milli Eğitim Bakanlık Müşaviri KÜLÜNK, İlçe Milli Eğitim Müdürü GÜNDOĞAR ve Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Başkan Yardımcısı YILMAZ takdim etti.

Mahmut Arıcı ()
22.05.2018
Mahmut Arıcı (Emekli)
18.05.2018