Astarcı Turan’ı Makamında Ziyaret Etti.
Cumhurbaşkanlığı Halkla İlişkiler Başkanı İlker Astarcı Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan’ı makamında ziyaret etti.
03-08-2015 / Güneysu

Yaz tatilini geçirmek için Rize’ye gelen Cumhurbaşkanlığı Halkla İlişkiler Başkanı İlker Astarcı Güneysu’ya gelerek Belediye Başkanı Halil Turan’ı makamında ziyaret etti.

İlçe hakkında Turan’dan bilgiler aldı. Güneysu’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Astarcı gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı Belediye Başkanı Halil Turan’a teşekkür etti.Belediye Başkanı Turan Astarcı’ya İlçede yapımı gerçekleştirilen el işlemeli bakır  eşyalardan hediye etti. Daha sonra Güneysu Halk eğitim Merkezinide ziyaret ederek kurslar hakkında bilgiler aldı. Halk Eğitim Merkezi ziyaretlerinde kendilerini Güneysu Belediye Meclis Üyelerinden Rıfat Özer ve Halk Eğitim Müdürü Adnan Yığcı eşlik etti.Çekinilen toplu fotoğrafın ardından ilçeden ayrıldılar.