Başkan Minder: `Hizmetlerimiz Aralıksız Sürecek`
Konu hakkındaki görüşlerini ifade eden Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, su depolarının temizliğinin büyük önem arz ettiğini vurguladı.
31-05-2010 / Güneysu

ihtiyacının hemen hemen tamamını karşılayan depoların sağlıklı bir şekilde halkın su ihtiyacını karşılaması gerektiğinin altını çizen Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder; “Bir süre önce başlatmış olduğumuz bakım çalışmaları sonrası depoların içinin de elden geçirilmesine ve tamamının seramikle kaplanmasına karar verdik. Güneysu’muz için su projelerimiz olmasına rağmen Küçükcami Mahallemizde bulunan ve Andon içme suyunun depolandığı ve halkımıza aktardığımız su depolarımızın temizliğinin yapılması özellikle yaz sıcaklarının başladığı dönemde büyük önem arz etmekteydi. Halk için, halka hizmet için yürüttüğümüz çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” şeklinde konuştu.