Cumhurbaşkanımız Ana-Baba ocağı Güneysu`da
10-08-2018 / Güneysu

Bayburt, Gümüşhane, Rize ve Trabzon’da yapacağı teşekkür ziyareti dolayısı ile memleketi Rize ye gelen Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip ERDOĞAN 23.40’ta Trabzon havaalanına indi oradan helikopter ile Güneysu İlçe stadına geçti. Güneysu’da onu sevgi ve coşku ile karşılayan hemşerilerine seslendi.

Cumhurbaşkanımız ERDOĞAN ülke ekonomisindeki hareketlilik ve dolardaki artış konusunda vatandaşlara ‘’Onların dolarları varsa bizimde halkımız var Allah’ımız var.’’Dedi.
      Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca bölgede yoğun yağışlar sebebi ile meydana gelen sel ve heyelanların yaşandığını hatırlatarak vatandaşlara ‘’geçmiş olsun’’ dileklerinde bulundu. Yaşanan afetlerde vatandaşların mağduriyetinin karşılanacağını söyledi.
      Cumhurbaşkanı ERDOĞAN gençlerin ‘’Gençlik seninle gurur duyuyor.’’sloganına kayıtsız kalmayarak ‘’Bende sizlerle gurur duyuyorum.’’Dedi. Ardından dinlenmek üzerede Güneysu’daki konutuna çıktı.

Mahmut Arıcı ()
22.05.2018
Mahmut Arıcı (Emekli)
18.05.2018