Eğitime Bir Günlük Kar Molası
Güneysu`da okullar tatil edildi, engelli ve hamile kamu personeli idari izinli sayılacak.
08-01-2015 / Güneysu

Güneysu kar yağışı dolayısıyla 8 Ocak Perşembe günü bütün okullar 1 günlüğüne eğitime ara verildi. Engelli ve hamile kamu personelinin 1 gün idari izinli sayılmasına karar verildi.
Konu hakkında Güneysu Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "Olumsuz hava şartları nedeniyle Güneysu ilçemizdeki tüm okullar  8 Ocak Perşembe günü 1 gün  süreyle tatil edilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli de 1 gün idari izinli sayılacaktır." denildi.
Güneysu Merkezde kar kalınlığı 25 cm, yüksek kesimlere çıkıldığında kar kalınlığının arttığı gözlendi.
Arazi Satış İhalesi
30.05.2017