Eğitime Kar Engeli
Güneysu`da okullar tatil edildi, engelli ve hamile kamu personeli idari izinli sayılacak.
31-12-2015 / Güneysu

İlçemizde yoğun kar yağışı nedeni ile 31 Aralık Perşembe günü bütün okullarda 1 günlüğüne eğitime ara verildi. Engelli ve hamile kamu personelinin 1 gün idari izinli sayılmasına karar verildi.
Konu hakkında Güneysu Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "Olumsuz hava şartları nedeniyle Güneysu ilçemizdeki tüm okullar  31 Aralık Perşembe günü 1 gün  süreyle tatil edilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli de 1 gün idari izinli sayılacaktır." denildi.
Güneysu Merkezde kar kalınlığı 30 cm, yüksek kesimlere çıkıldığında kar kalınlığının arttığı gözlendi. Kar yağışı devam etmektedir.