Güneysu Belediyesi Araç Tanıtım Töreninde
Törene, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize Alay Komutanı Albay Turhan Talu Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik ile çok sayıda bürokrat ve davetli katıldı.
13-10-2009 / Güneysu

Vali Hacımüftüoğlu’nun konuşmasının ardından alınan 11 adet kamyon ve 1 adet silindirin tanıtımı yapıldı. Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder İl Özel İdaresi Güneysu Şantiyesinde de kullanılacak olan Mercedes Marka Komyon için mutlu olduklarını ifade etti. Hizmet araçlarının hayırlı olması temennisinde bulunan Minder: “Araçların alınmasında yoğun çaba ve emek sarfeden eski Valilerimiz Kasım Esen’e, Zekeriya Şarbak’a ve yeni valimiz Seyfullah Hacımüftüoğlu’na teşekkür ediyorum.” dedi.