Güneysu Belediyesi Eski Başkanı Ahmet MİNDER’in Acı Günü
10-01-2019 / Güneysu

Güneysu Belediyesi Eski Başkanı Ahmet MİNDER’in annesi Saadet MİNDER (85) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
MİNDER’in cenazesi bugün Ankara Hacı Bayram-ı Veli camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Güneysu İlçesine götürülecek.

Cuma günü Güneysu Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecektir.

İletişim Tel : +90 (464) 344 11 05 - Fax +90 464 344 12 23 Adres : Güneysu Belediyesi Yusuf Hoca Cad. P.K 53350