Güneysu Belediyesi Eski Başkanı Ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet MİNDER’in Acı Günü
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Güneysu Belediyesi eski Başkanı Ahmet MİNDER’in annesi Saadet MİNDER son yolculuğuna uğurlandı.
11-01-2019 / Güneysu

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da tedavi gördüğü hastahanede hayatını kaybeden MİNDER için bugün Güneysu ilçesinde cuma namazı sonrası Güneysu Merkez Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası Güneysu Merkez Mahallesindeki aile kabristanlığında defnedildi. Cenaze törenine  Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet MİNDER ve yakınları yanı sıra İç İşleri Bakanı Süleyman SOYLU, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim BAYDAŞ, Rize Valisi Kemal ÇEBER,Artvin Valisi Yılmaz DORUK,Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan KOÇYİĞİT, Maliye ve Hazine Bakanı Başdanışmanı Medet Nebi YANIK ve vatandaşlar katıldı.
Cenaze töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı MİNDER annesinin ne kadar fedakâr ve çalışkan olduğunu şu sözlerle anlattı.MİNDER ‘’Evimiz merkeze yakın olduğu için babam fabrikadan çıkınca arkadaşları ile birlikte eve gelirdi annem ben ve 9 kardeşim bakar gelen misafirleride yedirir,içirir bağ bahçe işlerini yapardı. Kardeşlerim annelerimizin kıymetini bilelim ve onları ihmal etmeyin çünkü cennet annelerimizin ayaklarının altındadır.’’ Dedi.

MİNDER’in cenazesini Rize İl Müftüsü İsmail YALÇIN kıldırdı. Tören sonrası MİNDER aile kabristanlığına defnedildi.

İzlenme 8
İzlenme 19
İletişim Tel : +90 (464) 344 11 05 - Fax +90 464 344 12 23 Adres : Güneysu Belediyesi Yusuf Hoca Cad. P.K 53350