Güneysu Belediyesi İftar`da Buluştu
Güneysu Belediyesi, Güneysu Belediyesi çalışanları ve Belediye Encümen Üyeleri iftarda bir araya geldi.
17-08-2012 / Güneysu

Güneysu Öğretmen evinde verilen İftara Güneysu Belediyesi`nde görev yapan çalışanlar katıldı. Belediye Encümen Üyeleri’nin ve AK Parti İlçe Başkanı Halil Turan’ın da katıldığı iftarda Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder kısa bir konuşma yaptı.

Çalışanları ile bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Minder: “Yaşantımızda huzurun, kaynaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı bu ayda vermiş olduğumuz iftar yemeği ile orucumuzu açmanın sevincini taşıyoruz. Özellikle Güneysu Belediyesi ailesi olarak bir arada bulunmak dayanışmanın güzelliğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Bu vesile ile, İftar yemeğimize katılan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ” şeklinde konuştu.