Güneysu Belediyesinde Kaynaşma Toplantısı
Güneysu Belediyesi personeli Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder`in davetiyle akşam yemeğinde buluştular.
01-02-2013 / Güneysu

Tüm personelin yer aldığı programa Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek’te konuk olarak katıldı.

Yemek sonrası söz alan Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek; “Yaklaşık bir buçuk yıldır Güneysu’da omuz omuza çalıştığımız Belediye personeli ile çok güzel çalışmalarımız oldu. Her ne kadarda ayrı kurumlar olsak ta ilçemiz menfaatleri doğrultusunda hepimiz elimizden geleni yaptık. Belediyemizin bir büyük il gibi büyük şehir belediyesi gibi disiplinli bir çalışma düzeni var. Bizim de zaman zaman  kaymakamlık olarak verdiğimiz görevler oluyor. Bunların en kısa sürede yerine getirildiğini görüyoruz. Bu uyumlu ve düzgün çalışma performansımızın devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Zaman zaman bu tip toplantıları yaptıklarını ifade eden Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder; “Amacımız daha yaşanabilir bir toplum yaşantısını sağlamak. Biz bir aileyiz. Aile ortamında bize verilen görevleri yapmaya çalışıyoruz. Herkes kendisine verilen görevi yapmanın gayreti içinde. Bizde bunu görüyoruz. Çocuklarımızın geleceğini düşünerek bu günden projeler üretiyoruz. Hizmet noktasında hepimiz öz verili bir şekilde çalışarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz. 2013’e girdiğimiz bu günlerde belediye sınırları içerisinde yapılması gereken çok önemli sorunu yoktur. En önemlisi de ilçemizde yapılan su yatırımı ile 100 yıl daha su sorunu olmayacaktır. Bir tek Güneysu değil Rize ilimiz de bu sudan yaralanacaktır” diye konuştu.

Konuşmalar ardından personele söz verildi. Karşılıklı sohbetin ardından program sona erdi.