Güneysu Handüzü Yaylası`na Yılın İlk Karı Yağdı
26-10-2018 / Güneysu

Son günlerde etkili olan soğuk havaların ardından ilçedeki Handüzü Yaylası`na yılın ilk karı yağdı.İlçe Merkezine 45 dakika uzaklıkta bulunan Handüzü yaylası havaların mevsim normallerinin altına düşmesi ile beyaza büründü. Dünden itibaren devam eden yağışlar nedeni ile 40 santimetreye ulaşan ve her tarafı beyazlara bürünen Handüzü yaylası vatandaşların ilgisini çekti. O anları ölümsüzleştirmek isteyen vatandaşlar fotoğraf çektirdiler.

Şefki GÜNDOĞAR ()
14/11/2018
Muhittin PEHLİVANIN Eşi (Ev Hanımı)
13/11/2018