Güneysu Sempozyumuna Sayılı Günler Kaldı
11-10-2018 / Güneysu

Güneysu’nun ‘’ Dini, Sosyal, Kültürel ve Sanatsal Hayat’’adı altında 2017 yılında düzenlenen Güneysu sempozyumlarının ikincisi 19-21 Ekim’de  ’’Ahlak Sorunları, Gençlik ve Değerler Eğitimi’ adlı sempozyumu yapılacak. Sempozyuma 6 ülkeden 7 yabancı hoca, ülkemizin de birçok üniversitesinden çok değerli hocalar ve milli eğitimdeki öğretmenler katılacak.
        Sempozyum açılış programında Güneysu İlim Öğrenenler Vakfı’nın düzenlediği ‘’Sosyal Medya ve Gençlik ‘’ konulu ulusal makale yarışmasının ödül töreni yapılacak. Üç gün sürecek olan Güneysu ikinci sempozyumu Güneysu Kaptan Ahmet ERDOĞAN İmam Hatip Lisesi konferans salonunda 19 Ekim Cuma günü saat 14.00’de gerçekleşecek.
        Sempozyuma tüm vatandaşlar davetlidir.

İletişim Tel : +90 (464) 344 11 05 - Fax +90 464 344 12 23 Adres : Güneysu Belediyesi Yusuf Hoca Cad. P.K 53350