Güneysu`da Cuma Namazı Sonrası Aşure İkramı
21-09-2018 / Güneysu

Belediyemizin düzenlemiş olduğu Aşure İkramı Güneysu Merkez Camii avlusunda Cuma namazı sonrası vatandaşlara dağıtıldı.

Cuma namazı sonrası, İlçe Kaymakamımız Davut DÜZGÜN, Belediye Başkanı Halil TURAN, İlçe Müftümüz Abdülkerim ÇELİK ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali KARSLI katıldı. Vatandaşlara aşureleri İlçe Kaymakamı Düzgün, Belediye Başkanı TURAN, İlçe Müftüsü ÇELİK ve Belediye Başkan Yardımcısı KARSLI ikram etti.

İletişim Tel : +90 (464) 344 11 05 - Fax +90 464 344 12 23 Adres : Güneysu Belediyesi Yusuf Hoca Cad. P.K 53350