Güneysuspor Farka Koştu
30 Eylül Pazar günü saat 14.00`da Güneysu Kapalı Spor Salonunda Erkekler 1.lig Hentbol müsabakasında Güneysuspor –Marmara Üniversitesi karsı karsıya geldi.
01-10-2018 / Spor

Müsabakayı İlçe Kaymakamı Davut DÜZGÜN, Belediye Başkanı Halil TURAN, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif KARSLI, Güneysu Spor Kulübü Başkanı Rıfat ÖZER ve taraftarlar katıldı.

Müsabakanın ilk yarısını Güneysuspor 21-8’lik farkla kapattı. Ev sahibi ikinci yarıda taraftarının ‘da desteği ile müsabakayı 41-18’lik bir fark ile kazandı. Müsabaka sonunda Güneysu taraftar grubu Meşemiçalar ‘’ KAPTAN TAKIMI BURAYA GETİR ‘’ sloganı ile oyuncuları türübüne çağırdı.

İletişim Tel : +90 (464) 344 11 05 - Fax +90 464 344 12 23 Adres : Güneysu Belediyesi Yusuf Hoca Cad. P.K 53350