Hacımüftüoğlu`ndan Veda Turu
İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Güneysu Kaymakamlığı ve Güneysu Belediye Başkanlığını ziyaret etti.
24-05-2012 / Güneysu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan’ın kayınpederi Reşat Birinci’nin cenazesi sebebi ile Güneysu’ya gelen Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu Güneysu Kaymakamlığı ve Güneysu Belediye Başkanlığını ziyaret etti. İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Müftüoğlunun Güneysu Belediyesi Ziyaretlerinde kendisine Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek de eşlik etti. Son dönemde Güneysu’da yapılan çalışmalara değinen Hacımüftüoğlu özellikle Güneysu Halkeğitim Merkezi bünyesinde başlatılan Bakır İşlemeciliği kursunun önemine dikkat çekti. Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçeğin çok önemli bir iş başardığını dile getiren Hacımüftüoğlu; “Güneysu Belediye Başkanımız Ahmet Minderin verdiği destekle bu genç kaymakamımızın önü açılmış ve birçok genç hanım kızımız kendi mesleğinin sahibi olmuştur. Güneysu’da gerek Başkanımız Ahmet Minder gerekse Kaymakamımız Gökmen Çiçek sayesinde çok daha önemli işlere imza atılacağına inancım tamdır” dedi. Güneysu Belediyesi Şeref Defterini imzalayan Hacımüftüoğlu’na Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder Güneysu ziyaretlerinin anısına Bakır İşlemeciliği Ürünü olan bir plaket takdim etti.