Handüzü Yaylası Kur`anla Şenlendi
06-08-2018 / Güneysu

Rize Müftülüğü tarafından 2016 yılında başlatılan ve geleneksel hale gelen “Yaylalarımızda Kuran Ziyafeti” programları, üçüncü yılında da devam ediyor.2018 yılında 5 yaylamızda yapılması planlanan programların ilki 05 Ağustos 2018 Pazar günü Güneysu ilçemizin Handüzü yaylasında gerçekleştirildi.

Programa İl Müftü Yardımcıları Naci ÇAKMAKÇI ve Abdullah KÖSEOĞLU, Güneysu  Belediye Başkanı Halil TURAN, İlçe Müftü Vekili Ali Necip ERDEM, yörede görev yapan din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.
    Güneysu İlçe Müftü Vekili  ERDEM’in açılış konuşması ve İl Müftü Vekili ÇAKMAKÇI’nın teşekkür konuşmasıyla başlayan programda; Kuran’ı sesleriyle, seslerini de Kuran’la süsleyen Müftü Yusuf KARALİ Dini Yüksek İhtisas Merkezi Aşere kursiyerleri, okudukları Kuran’ı Kerim ve ilahilerle Handüzü yaylasını şenlendirdiler.
    Ecdat yadigârı, şüheda diyarı Handüzü yaylasında, 15 Temmuz’da ülkemizde hain odaklarca gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit düşen kardeşlerimiz ve tüm şehitlerimiz için İl Müftü Yardımcısı KÖSEOĞLU tarafından dua edildi.
Program sonunda vatandaşlara İlçe Müftülüğü tarafından ikramda bulunuldu.

Şefki GÜNDOĞAR ()
14/11/2018
Muhittin PEHLİVANIN Eşi (Ev Hanımı)
13/11/2018