İller Bankası Bölge Müdürü Güneysu`da
İller Bankası Bölge Müdürü Şükrü Aygar ve Bölge Müdür Yardımcısı Salih Devran Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder`i makamında ziyaret etti.
05-02-2013 / Güneysu

Yapımı devam etmekte olan Kanalizasyon projesi hakkında bilgi alışverişinde bulundular. İller Bankası Bölge Müdür Şükrü Aygar yaptığı açıklamada kanalizasyon projesinin %70’inin tamamlandığını kalan %25nin de bu yıl içerisinde tamamlanacağını kaydetti.
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder İller Bankası Bölge Müdürü Şükrü Aygar’a yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Güneysu’muzun 50 yıllık nüfus artış  projeksiyonu esas alınarak hazırlanan bu proje ile 50 yıl daha bu tür sorun yaşanmayacağı ifade eden Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, bu çalışmalar tamamlandığında İlçenin kanalizasyon sorununun ortadan kalkacağını ifade ederek derelerimiz tertemiz bir şekilde akacaktır dedi.
@Nurol MAMATİ
06 Şubat 2013 Çarşamba 01:00
Bu proje yok edilmeye çalışılan ,yaşam kaynağımız,geçmişimiz,geleceğimiz,kültürümüz,kısacası herşeyimiz olan Potomya deresinin nasıl bir gelecekle(gelecesizlikle)karşı karşıya olduğunun isbatıdır.Öldürdükten sonra canım deremizi,kanalizasyon yapsan ne olur yapmasan ne olur.Ha belki ilerde daha az sayıda insan zehirlenir o kadar.
  YORUM DEVAMI