Kamulaştırma Kararı Resmi Gazetede Yayımlandı
Ulucami Mahallesinde Toplu konut projesi için acele kamulaştırma kararı resmi gazetede yayınlandı.
18-09-2014 / Güneysu

Güneysu Ulucami Mahallesi`nde, çalışmaları devam eden toplu konut projesi için Rize ili, Güneysu ilçesi, Ulucami Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların Güneysu Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırması yapılacak.
İçişleri Bakanlığı`nın 28 Ağustos 2014 tarihli ve 18049 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunu`nun 27. maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 8 Eylül 2014 tarihinde kararlaştırılan karar, bugün Resmi Gazete`de yayımlandı.