Kanalizasyon Projesi Hızla İlerliyor
Rize Zincirliköprü mevkiinden başlanan kazı çalışmalarında Güneysu`nun en büyük mahallelerinden birisi olan Ulucami Mahallesinin iç kısımlarına ulaşıldı.
29-04-2011 / Güneysu

Güneysu İlçesi’nin başlıca sorunlarından birisini çözüme ulaştıracak projenin şu anki durumu hakkında bilgi veren Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder; “Vatandaşlarımızın da gördüğü ve bildiği üzere kanalizasyon projesinde çok hızlı ve hummalı bir çalışma mevcut. Bu noktada, çalışmalar Ulucami Mahallemize kadar geldi. İlerleyen süreç içerisinde tüm mahallelerimizde ve Güneysu Merkezde çalışmalar devam edecek. Sorunların çözümüne yönelik yapmış olduğumuz çalışmaların olumlu neticelerini görmek bizi mutlu ediyor” dedi.