Minder Kutlama mesajı yayımladı
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ``12 Mayıs Anneler Günü`` dolayısıyla mesaj yayımladı.
11-05-2013 / Güneysu

Güneysu Belediye Başkanı Minder, mesajında Bu dünyadaki en güvenilir sığınağımız, en kıymetli varlığımız, bizim için türlü cefalara katlanan, Sevgili Peygamber efendimizin “Cennet Anaların ayakları altındadır” sözünde gerçek anlamını ve değerini bulan, senede sadece bir gün değil her gün ve her an hatırımızdan çıkarmamamız gereken biricik annelerimizi tüm kalbimizle, özlemle ve hasretle andığımız gün dünyada her gün akan kan ve gözyaşından en çok etkilenen en çok üzülen, çiğerleri yırtılırcasına feryad-ı figan eden annelerimizi saygı, sevgi ve hürmetle yad ediyor, bu düşüncelerle Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum dedi.