Minik Güller`den Yaz Sonu Etkinliği
Güneysu Gül Bahçesi Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü öğrencileri, Güneysu Öğretmen evinde yaz sonu etkinliği düzenleyerek öğrenci velilerine ve misafirlerine eşsiz anlar yaşattı.
16-08-2012 / Güneysu

Okulların tatil olması ile İlköğretim öğrencilerine, kuran okuma, namaz sureleri, Peygamberimiz HZ. Muhammed’in hayatı başta olmak üzere ilköğretim derslerine yardımcı olacak Matematik ve Türkçe dersleri öğretildi. Yaz boyunca alınan derslerin yanında sanatsal, kültürel ve sportif aktiviteler ile stres atan çocuklar yaz sonu etkinlikleri ile öğrendikleri bilgileri veli ve misafirlerine sundular. Güneysu Öğretmen evi’nde yapılan etkinliğe Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan, Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, Güneysu İlçe Müftüsü Murat Mutlu çok sayıda öğrenci velisi ile öğretmenler ve davetli misafirler iştirak etti. Programın açılış konuşmasını Gül Bahçesi Gündüz Bakımevi kurucu müdürü Yusuf Yılmaz yaptı. Yaz boyunca yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi veren yılmaz, çocukların ahlaklı ve iyi insanlar olarak yetiştirilmesine dair çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. Yaz boyunca öğrenilen Kur’an-ı Kerim ve Namaz Sureleri okunması yanında Çocukların seslendirdiği ilahiler programa renk kattı. Program Sonunda Öğrenciler Yaz Okulu Katılım Belgelerini, Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan ve AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turanın elinden aldı. Yaz Okulunda görev alan öğretmenlere plaket takdim edilirken, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder öğrencilere kol saati hediye etti.