Olağan Üstü Meclis Toplantısı Yapıldı
Güneysu Belediyesinde, olağan üstü meclis toplantısı yapıldı.
22-08-2014 / Güneysu

Belediye Başkanı Halil Turan başkanlığındaki toplantı, Belediye Meclis Salonunda üyelerin katılımıyla gerçekleşti.
Toplantıda, Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi Rize PTT Başmüdürlüğü’ne yer tahsisi ile ilgili; Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Merkez (Ulucami Mah. 102 ada 67 nolu parselin bedeli mukabili devredilmesine karar verildi. Ayrıca Belediyemiz mücavir alanı içerisinde bulunan Handüzü Yaylasındaki 132 Hektar alanın daraltılarak Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından tesis yapılacak olan alan dışındaki kısmın belediye mücavir alanından çıkartılması karara bağlandı.