Rize Valisi Kemal ÇEBER İlçemizi Ziyaret Etti
Rize Valisi Kemal ÇEBER, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak amacıyla Güneysu İlçesini ziyaret etti.
22-11-2018 / Güneysu

Ziyaret esnasında İlçe Kaymakamı Davut DÜZGÜN, Belediye Başkanı Halil TURAN ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali ÇEBER, daha sonra İlçe Kaymakamı DÜZGÜN ’den makamında brifing aldı.
     Kaymakamlıktaki programın ardından Güneysu Belediye Başkanlığına geçen Vali ÇEBER Belediye Başkanlığı seref defterini imzalayarak Belediye Başkanı TURAN' dan İlçe'de  yapılan çalışmalar  hakkında bilgiler aldı.Ardından Güneysu Öğretmenevinde muhtarlarla bir araya geldi.
      Rize Valisi ÇEBER programda yaptığı konuşmada ‘’Rize’ye atanalı iki hafta olduğunu belirterek göreve başladığım günden bu yana bütün ilçelerimizi görme şansım oldu. Yaptığım incelemeler esnasında Rize’de canlı bir sosyal hayatın olduğunu gözlemledim’’ dedi. Ardından sırasıyla İlçe Jandarma Komutanlığını, İlçe Emniyet Amirliğini, Kaptan Ahmet ERDOĞAN İmam Hatip Lisesini, Spor Lisesini ve Gençlik merkezini ziyaret ederek yetkililerden bilgi alan Rize Valisi ÇEBER ilçeden ayrıldı.

İletişim Tel : +90 (464) 344 11 05 - Fax +90 464 344 12 23 Adres : Güneysu Belediyesi Yusuf Hoca Cad. P.K 53350