Sağlıklı Bir Yaşam İçin Hep Beraber Yürüyelim
Güneysu Toplum Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen ``Dünya Yürüyüş Günü`` programı Güneysu İlçe Hastanesi önünde başladı.
03-10-2018 / Güneysu

Programa İlçe Kaymakamı Davut DÜZGÜN, Belediye Başkanı Halil TURAN, İlçe Emniyet Amiri Kemal KARATAY, İlçe Hastanesi Başhekimi Mahmut Erdem YIĞCI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram GÜNDOĞAN, İlçe Daire Amirleri ve öğrenciler katıldı.

Güneysu Merkezde düzenlenen yürüyüş sonrası Güneysu İMKB Orta Okulunda düzenlenen sınıflar arası ‘’Çuval giyme, Koşu ve Halat çekme ‘’ yarışmaları yapıldı.

Yarışmalar sonunda İlçe Kaymakamı DÜZGÜN ve Belediye Başkanı TURAN karşı karşıya gelerek halat çekme yarışması yaptılar.
    Yarışma sonunda Belediye Başkanı TURAN ‘ın takımı galip geldi.

Mahmut Arıcı ()
22.05.2018
Mahmut Arıcı (Emekli)
18.05.2018