Zabıta Haftası Kutlandı
Zabıta Teşkilatının Kuruluşunun 187. Yıl dönümü nedeniyle Güneysu Belediyesi Zabıta amirliği tarafından esnafa gül dağıtıldı.
06-09-2013 / Güneysu

Güneysu Belediyesi Zabıta Amiri Murat Bayrak Zabıta teşkilatının  187. yıl dönümü nedeni ile İlçe esnafını ziyaret ederek gül dağıttı ve esnafın sorunlarını dinledi.
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minderi’de makamında ziyaret eden Zabıta Amiri Bayrak kendisine gül takdim etti. Başkan Minder Zabıta haftasını kutlayarak kendilerine teşekkür etti ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.