2020 YILI PROJE ÇALIŞMALARIMIZIN DURUMU

30/01/2021
2020 YILI PROJE ÇALIŞMALARIMIZIN DURUMU
2020 Yılında 'Millet Bahçesi Projesi' kapsamında yapılanlar;
İlçemize yeni bir soluk getirecek millet bahçesi projesi, içerisinde barındıracağı endemik bitki, millet kıraathanesiyle, kütüphane, koşu ve yürüyüş parkurlarıyla, cami, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı olacak. Çocuk oyun alanlarının ve gezinti yollarının olacağı millet bahçesinde 850 ağaç ve yeşil alanlar yer alacak.
Vatandaşların ihtiyaç duyacağı sosyal donatıların yer alacağı millet bahçesinde yöreye özgü ürünlerin bulunduğu pazar yeri, tema bahçeleri, çiçekli bitkiler ile vatandaşlar huzur içinde vakit geçirebilecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan büyük destekleri belediye başkanımız Rıfat Özer’in girişimleriyle ilçemize kazandırılan proje 2020 son çeyreğinde ilk kazma vuruldu. 2021 yılında proje çalışmaları başkanımız tarafında yakından takip edilmektedir.