GÜNEYSUBELEDİYESİ
BAŞKAN ÖZER'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI;

BAŞKAN ÖZER'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI;

12/05/2021
BAŞKAN ÖZER'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI;
Milli ve manevi duyguların en yoğun olduğu rahmet ve bereket dolu bir Ramazan ayını daha geride bırakırken, Ramazan Bayramına da ulaşacak olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bayramlarda gerçekleştirdiğimiz ziyaretlere üzülerek de olsa bu bayram ara vermemiz gerekiyor.İçerisinden geçtiğimiz pandemi dönemi nedeniyle müstesna zamanları hem kendimizi hem de yakınlarımızı düşünerek geçirmeliyiz. Tüm vatandaşlarımızdan bunun bilincinde olarak hareket etmesini beklemekteyiz.
Sevdiklerimizin sağlığı için onlarla yüz yüze değil dijital ortamda görüşerek yanlarında olduğumuzu belirtelim.Gelecekte daha güzel bayramlara erişebilmeyi Allah’tan niyaz ediyorum.Bu mübarek günlerde Filistin halkına zülüm eden Terör Devleti İsrail’i tekrar kınıyor, Tüm Dünya zülüm gören Müslüman kardeşlerimizin acılarının bir an öce dinmesini Allah’tan niyaz ederim.
Bu düşüncelerle İslam aleminin ve milletimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, Rabbimden bizi bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyorum.
Bu Kategorideki Diğer Haberler