GÜNEYSUBELEDİYESİ
BAŞKAN ÖZER'DEN SEÇİM MESAJI;

BAŞKAN ÖZER'DEN SEÇİM MESAJI;

01/04/2024
BAŞKAN ÖZER'DEN SEÇİM MESAJI;
TEŞEKKÜRLER GÜNEYSU...Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ve siz değerli hemşerilerimizin güçlü desteği ile Güneysu’muza tekrar hizmet etme fırsatını yakalamış olmanın bahtiyarlığını yaşamaktayım.
Seçim çalışmalarında dava arkadaşlarımız; İlçe Başkanım Mehmet Akif KARSLI, yönetim kurulu üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, kadın kolları ve gençlik kollarımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Seçim çalışmaları için gittiğimiz her mahallemizde bizleri sevgi ve muhabbet ile karşılayan, gönüllerini bize açan tüm vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bu kutlu vazifeyi bir beş yıl daha büyük bir onur ile ifa edeceğim. Bu beş yıl içerisinde siz değerli vatandaşlarımızdan gördüğümüz güven ve destek en büyük gücümüz olacaktır. Yeni dönemde çalışma arkadaşlarımız ile ilçemizin ihtiyaçlarına ve hemşerilerimizin beklentilerine cevap vermeye tüm gayretimizle devam edeceğiz. Projelerimiz ve saha çalışmalarımız ile “Sevdamız Güneysu’yu” daha modern bir ilçe yapma yolunda emin adımlarla yürümeye devam edecek. Halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla yorulmadan ve yılmadan çalışarak ilçemize ve hemşerilerimize layık olmaya gayet göstereceğiz. Yeni çalışma dönemimizde hem göze hem de gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. Hep birlikte daha iyisini yapacağız.
Güneysu’muza hizmet etme görevimizi yineleyen siz değerli hemşerilerime teşekkürü bir borç biliyor, sizleri en kalbi muhabbetlerimi ve saygılarımı sunuyorum.
Bu Kategorideki Diğer Haberler